Tandarts

Luchtreiniger bij de tandarts

Luchtreiniger bij de tandarts Luchtreiniger bij de tandarts Luchtreiniger bij de tandarts

De ACTIVEPURE luchtreinigers zijn de beste!

Waar traditionele (ionisator) luchtreinigers en luchtfilters de meeste deeltjes verwijderen door de lucht te filteren, missen al deze luchtzuiveraars een zeer belangrijk element. De in de lucht aanwezige schadelijke bacteriën, virussen, schimmels, geuren en aerosolen / aerosols worden pas geëlimineerd zodra deze in de luchtreiniger komen.

Onze luchtreinigers zijn voorzien met ActivePure (AP-cell) NASA-technologie, van de beste luchtfilters (beter dan HEPA filter) en UV-technologie. De ActivePure®-technologie maakt gebruik van ‘Actieve’ luchtzuivering die zuurstof en vochtigheid uit de lucht haalt om een groot aantal krachtige oxidatiemiddelen te creëren die van nature in het milieu voorkomen. Deze oxidatiemiddelen geven deeltjes in de lucht af om verontreinigingen in de omringende lucht en oppervlakken te zoeken en te neutraliseren, en zijn uiterst effectief in het veilig vernietigen van virussen, bacteriën, schimmels en andere verontreinigingen.

De ActivePure technologie zorgt ervoor dat de gefilterde, schone en behandelde lucht welk in de lucht wordt geblazen een krachtige (ozonvrij) oxidatiemiddel wordt. Deze ActivePure lucht met de supercharged ActivePure-moleculen “wast” in feiten de lucht en vernietigt in no time alle verontreinigingen, virussen, schimmels en geur veroorzakende bacteriën.

Luchtreinigers kan je doorgaans in twee categorieën indelen: actief of op vangst gebaseerd. Zoals de naam al doet vermoeden, is ActivePure-technologie een actief-gebaseerde desinfectieoplossing, waarmee Aerus-apparaten met ActivePure-technologie niet alleen de lucht kunnen desinfecteren en zuiveren, maar ook oppervlakken. De gepatenteerde technologie van Aerus maakt gebruik van vrije zuurstof- en watermoleculen en zet deze om in krachtige oxidatiemiddelen, bekend als ActivePure Molecules, die weer in de kamer worden afgegeven en de binnenruimte vullen. ActivePure Molecules zoeken en vernietigen continu de ziekteverwekkers en verontreinigingen in de kamer in realtime, 24 uur per dag.

Opvang-gebaseerde luchtreinigers werken niet in realtime en zijn alleen effectief tegen de verontreinigingen die worden opgevangen en gedood door een HEPA-filter, koolstof of ultraviolet licht. Deze eenheden zijn door hun ontwerp slechts gedeeltelijk effectief in het verminderen van enkele van de in de lucht verspreide pathogenen en zijn niet effectief in het behandelen van pathogenen op oppervlakken. Andere apparaten, zoals bipolaire ionisatie, hebben twijfelachtige resultaten, zoals aangegeven door de Centers for Disease Control (CDC) en de American Society of Heating, Refrigerating and Air Conditioning Engineers (ASHRAE)

De Active Pure luchtreiniger desinfecteert de lucht en oppervlakken.
Wetenschappelijk bewezen! Doodt virussen in de lucht voor meer dan 99,9% binnen 3 minuten

ActivePure beschermt

24/7 bescherming

ActivePure doodt

Doodt virussen in de lucht voor meer dan 99,9% binnen 3 minuten

ActivePure luchtreiniger beschermt

ActivePure veilig

Maakt geen gebruik van ozon en is veilig voor mens en dier

ActivePure bewezen

FDA approved en wetenschappelijk bewezen

Voordelen ActivePure Luchtreiniger

  • De ActivePure Technologie is meer dan 99,9% effectief tegen virussen en meer
  • Certified Space Technology ontwikkelt door NASA
  • Geen giftige ozon! Veilig voor mens en dier
  • Wacht- en praktijkruimtes en ziekenhuizen
  • Kantoren, klaslokalen
  • Horeca, toerisme, leisure
  • Sportverenigingen

Toepassingen Active Pure luchtreinigers
Voor nog geen Euro per dag beschermt u uw bezoekers,
klanten, patiënten en/of medewerkers!

ACTIVE PURE IN DE MEDIA

Veel media berichtten al over ActivePure. Bekijk het overzicht van artikelen en uitzendingen. Volg ons op YouTube.

De Active Pure Luchtreinigers
Veilig, effectief, bewezen en FDA gecertificeerd!