Deze website, ActivePureLuchtreiniger.com, is een relatief nieuwe site van All Care Products.

Wij zijn nog volop bezig om de website te verbeteren, uit te breiden met informatie & beeldmateriaal en uiteraard zullen wij nieuwe producten toevoegen.

Wij zorgen voor jouw schone lucht en (allergie) veilige omgeving.

Sinds 2003 genieten wij de reputatie van Europa’s eerste verkooppunt en importeur in water ionisatoren en elektrische (koel) waterontharders. Wij zijn met name actief in water- en lucht behandelingssystemen voor zowel de particuliere -, medische – en zakelijke markt. Het merendeel van ons personeel is in het bedrijf sinds 1987. Duizenden klanten in vele landen vertrouwen op ons vanwege onze uitstekende service, hoge kwaliteit en goede prijs-prestatieverhouding.

Toen we ons voor het eerst bewust werden van de voordelen van water behandelingssystemen, zoals onze water ionisatoren en magneet – en elektrische waterontharders, heeft ons onderzoek ons overtuigd van de waarde van deze producten. En nu, nu zijn we gepassioneerd!

Onze missie is om u zo goed mogelijk in te lichten, u zo goed mogelijk te helpen tegen een eerlijke prijs, kwalitatief goede producten en een uitstekende nazorg. Van ons zul je geen extravagante claims horen of lezen – die helaas wel vaak door concurrenten worden verteld – en wij beloven dat onze communicatie met jou transparant en eerlijk zal zijn.

Als nationaal distributeur en/ of Europees importeur van diverse grote merken hebben wij een groot gamma aan producten en kunnen wij merk-onafhankelijk een zo goed mogelijk advies en prijsstelling geven.

Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week online beschikbaar. Je kunt ons 7 dagen in de week bellen, WhatsAppen of ons bereiken via e-mail. Kijk voor meer informatie op de contactpagina.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een bezoek aan onze showroom, dan kan dat uiteraard! Graag wel even vooraf bellen, zodat wij jou altijd op de juiste manier te woord kunnen staan.

Team ActivePureLuchtreiniger.com

Ons team

Yorrick Tims

CEO

Arline Uchtmann

Controller

Shanna Vijn

Webshop distributie

Calvin van Beijeren

Warehouse logistics

JayJay van Beijeren

WebShop Developer