Luchtreiniger luchtreining bij de Huisarts

Klantenservice ActivePure Luchtreiniger.com.

Welkom bij de klantenservice van ActivePureLuchtreiniger.com. Hier vindt u een overzicht van de veelbekeken vragen, uitleg over onze producten en diensten en onze contactgegevens.

Heeft u vragen, klachten of suggesties naar aanleiding van uw aankoop of het bezoek aan deze site? Laat het ons dan even weten! Wij proberen uw vraag dan zo goed mogelijk te beantwoorden.

CORONA / COVID UPDATE
Door alle ontwikkelingen en de maatregelen die we nemen tegen het coronavirus nemen, is het extra druk bij onze klantenservice. Zowel telefonisch als online zijn de wachttijden langer dan normaal. Wij hopen op je begrip hiervoor.

Doorzoek de hele website

Alle onderwerpen op een rij!

klantenservice

Wij vinden het zeer belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Vandaar dat onze contactgegevens op elke pagina zichtbaar zijn. Zo kun je makkelijk en op een laagdrempelige manier jouw vragen per telefoon, WhatsApp of mail stellen.

Uiteraard zijn wij ook bereikbaar als je vragen hebt over een product, de toepassing ervan, klacht en/of opmerking hebt. Wij proberen jou altijd zo snel mogelijk beantwoorden.

Als het bestellen via de shop niet lukt, laat het ons dan even weten. We helpen je dan of nemen jouw bestelling in ontvangst.