Hoe werkt de ActivePure Technologie

Onze apparaten zijn voorzien van deze door NASA ontwikkelde technologie. Deze neemt water- en luchtmoleculen op uit de omgeving en laadt deze tot uiterst krachtige ActivePure® moleculen die actief op zoek gaan naar virussen (waaronder COVID-19), bacteriën, schimmels, pollen en overige ziektekiemen en deze vernietigen.

Wat is het verschil tussen de reinigers van ActivePure en reguliere luchtreinigers?

Reguliere luchtreinigers werken ‘captivebased’ en moeten daarom eerst alle verontreinigde deeltjes naar het apparaat toezuigen, brengen daardoor de lucht en de ziektekiemen in beweging (niet de bedoeling!) om daarna geschoonde lucht weer naar buiten te blazen. En dat zonder wetenschappelijk bewijs dat hierdoor ook COVID-19 en andere ziektekiemen verwijderd zijn.

De ActivePure® Technologie in onze apparaten zorgt voor actieve reiniging (‘active-based’) waarbij de geladen ActivePure® moleculen actief op zoek gaan naar verontreinigingen. Hierdoor vernietigen ze zowel in de lucht als ook op oppervlakten de ziektekiemen. Het wetenschappelijk bewijs is hier inmiddels voor geleverd en daar is hier meer over te lezen.

Helpt de ActivePure® Technologie ook tegen astma en hooikoorts?

De ActivePure® Technologie richt zich ook tegen pollen, huisstofmijt, stof en schimmels en is daarmee zeer geschikt om de klachten die veroorzaakt worden door astma en/of hooikoorts te verminderen.

Is de ActivePure® Technologie ook veilig?

In tegenstelling tot apparaten die bijvoorbeeld Ozon gebruiken en waarbij afgeraden wordt deze op kinderkamers te plaatsen, is de ActivePure® Technologie volledig veilig voor mens (groot en klein) en dier.