1. Home
  2. /
  3. Webshop
  4. /
  5. Luchtreinigers
  6. /
  7. Beyond Guardian Air

Beyond Guardian Air

 2.995,00

De Beyond Guardian Air Luchtreiniger (BGA) is de meest geavanceerde lucht- en oppervlaktezuiveringssysteem. De ActivePure® Technologie by NASA in deze luchtreinigers doodt 99,9% van COVID-19 in lucht en op oppervlakken.

Categorie:

Beschrijving

BEYOND Guardian Air by Aerus gaat verder dan traditionele zuiveringssystemen

De Beyond Guardian Air Luchtreiniger is het meest geavanceerde lucht- en oppervlaktezuiveringssysteem. Dankzij de door NASA ontwikkelde Active Pure-technologie beschermt, reinigt en zuivert het uw lucht en oppervlakken 24/7.

De BGA is simpel in gebruik. Slechts de stekker in het stopcontact steken, aanzetten en u bent direct beschermt tegen vluchtige organische stoffen, bacterien, virussen (waaronder COVID-19), rook en slechte geuren, ZONDER OZON TE GEBRUIKEN en elimineert voor 99,9% in lucht en op oppervlakken.

Aerus is  heeft als enige de CERTIFIED SPACE TECHNOLOGY-certificering ontvangen van de Space Foundation en dit is wereldwijd beschermt middels patenten. Het Space Certification Program is gemaakt in samenwerking met NASA.

De BEYOND Guardian Air met ActivePure maakt gebruik van een exclusieve combinatie van technologieën, zoals:

  • het genereren van ionen
  • een beter dan HEPA filter (ULPA)
  • fotokatalytische oxidatie

Het sterke punt dat onze luchtreinigers zo uniek maakt, is dat er diverse onafhankelijke testen zijn uitgevoerd door gerenommeerde universitaire laboratoria, welk de effectiviteit van het door de fabrikant geclaimde ook daadwerkelijk aantoont.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.